HEALINGSHUSET
Er healingsevner kun for de få udvalgte? Er det at heale andre noget mystisk? Nej, det er en evne vi ALLE besidder Kom og få en introduktion til healing, og få mere viden om HVAD healing er og HVORDAN du kan heale Det er som alt andet i livet: øvelse gør mester..... Nogle kan udvikle sig til "genier", andre kan blive virkelig dygtige og andre igen "bare" gode det er så her at jeg kommer ind i billedet med mit kursus, for jeg vil gerne afmystificere healing, og vise /undervise dig i hvad du er i stand til /kan...... Og det er meget mere end du selv tror Du vil helt sikkert gå hjem fra mit kursus med visheden om at du KAN heale, og LYSTEN til at bruge dine evner Jeg har 25 års erfaring som healer, og det har bragt mig så meget glæde at hjælpe folk, at jeg kun ønsker at endnu flere kan få den samme glæde ved at heale og være i stand til at hjælpe sine medmennesker Så kom, og lad mig hjælpe dig igang Har kun små hold - max 6. Pris kr 1800.  senest 14 dage før Følgende kursus er planlagt : 17. og 18. september 2022       Ring på telefon: 31 90 54 40 for nærmere information og tilmelding. Eller tilmeld dig via min mail.                                   

                 Healingskursus

Tilbagemelding fra en kursist Det var med store forventninger jeg tog til healingkursus hos Bruno en pragtfuld weekend i september. Egentlig havde jeg ikke gjort mig de store tanker om hvad der ventede mig - men bagefter var der ingen tvivl om at det havde været en helt fantastisk oplevelse! Stedet og Bruno oser af positiv energi og kærlighed. Der er klart tale om et helt specielt sted - hvor ting sker jeg ihvertfald ikke i min vildeste fantasi havde troet muligt. I en kærlig atmosfære kom vi igennem et utroligt spændende program, hvor teori og praksis gik op i en højere enhed. Jeg vil ikke "røbe" hvad jeg så, blot her konstatere at alt er muligt hos Bruno - og den kærlighed og varme man oplever er til gavn for alle - uanset om man er åben eller ej. En stor tak til Bruno og de øvrige kursusdeltagere, og en varm anbefaling til alle om at tage kontakt til dette praktfulde sted. Jacob
Healingshuset

Healingskursus

Eller endnu vigtigere: Har du et dybtfølt ønske om at hjælpe andre?  så er et weekend-kursus i healing  måske noget for dig. Jeg er af den overbevisning at alle kan heale, mange gør det i hverdagen uden at vide  det. På dette kursus kan du lære at bruge healingsenergien mere bevidst. Der kræves ingen forudsætninger  til dette kursus, kun lysten til at hjælpe andre. Som ved alt andet i livet der skal læres: øvelse gør mester.  Nogle kan heale med det samme, hos andre andre tager det lidt længere tid. MEN alle kan lære det.  Små hold . Kurset er for dig som vil hjælpe familie og venner i dagligdagen og vil finde ud af om healing er  noget for dig. Et udpluk fra kurset: Meditation Aura - chakra Mærk selv energierne Lydhealing Healing og fjernhealing Pris kr. 1.800,-. (for begge dage)  betales senest 14 dage før Følgende kursus er planlagt : 17. - 18. september 2022              Ring på telefon: 31905440 for nærmere information og tilmelding.       Eller tilmeld dig via min mail.